Facebook
playpause prev next

Welkom!

Leuk dat je even een kijkje neemt op mijn website. Voor wie mij nog niet zo goed kent, hier even in het kort mijn muzikale levensverhaal.

Het begin

Mijn fascinatie voor muziek begon al op zeer jonge leeftijd. Als klein meisje volgde ik blokfluitlessen en kreeg ik, tot mijn grote vreugde, een orgel van Sinterklaas. Al snel ging ik ook gitaar en saxofoon spelen, maar uiteindelijk koos ik voor de piano en die was daarna niet meer weg te denken uit mijn leven.

Coverbands

Vanaf mijn vijftiende speelde ik toetsen in diverse (cover) bands. Ik werd gevraagd backing vocals en lead te zingen en ontdekte al snel dat dat een schot in de roos was! Ik vond het niet alleen ontzettend leuk om te doen, maar ontdekte ook dat ik middels zingen expressie kon geven aan hoe ik mij voel.

Tijdens een van de laatste akoestische concerten van coverband Leck werd ik gevraagd om auditie te doen voor wat later een van de meest populaire pianoacts van Nederland zou worden: Booming Piano’s. Ruim 10 jaar heb ik deel uit gemaakt van de vaste groep muzikanten van Booming Piano’s.

In binnen- en buitenland hebben we met veel succes optredens verzorgd. We speelden onder andere in Zweden, Duitsland, Toscane, Spanje en op uitnodiging van Defensie voor onze militairen in Afghanistan en Turkije.

Marsha & Friends

In 2013 heb ik Marsha & Friends opgericht. Een band welke op verzoek uitgebreid kan worden met meerdere muzikanten. Inmiddels is Marsha & Friends al 4 jaar een groot succes en hebben we meer dan 300 optredens achter de rug. Meer informatie over Marsha & Friends vindt u hier